Funktioner

Græsslåmaskiners særlige funktioner

En græsslåmaskine kan have en eller flere af følgende funktioner: bioklip, opsamler og selvkørende egenskab. Herunder har vi samlet et udvalg af maskiner, der har det. Det gør det nemmere for dig at sammenligne dem og at vælge den rette. Som du derefter kan bestille direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvad betyder de enkelte funktioner?

De særlige funktioner er nogle, som du kan vælge til eller fra. Det er ikke alle græsslåmaskiner, der er født med egenskaberne. Nogle har en eller flere af dem, og andre har ingen. Derfor kan du vælge din nye maskine ud fra, om du ønsker de pågældende egenskaber.

Det drejer sig om følgende:

  • Bioklip – Det betyder, at græsslåmaskinen findeler det græs, som bliver slået af, så det falder ned mellem plænens græsstrå. Det gør det nemmere for jorden at optage og udnytte afklippet som en gavnlig gødning. Desuden er du fri for, at det afklippede græs samler sig i klumper og bliver ført med ind i huset. Det er oftest de benzindrevne græsslåmaskiner, der har den egenskab.
  • Opsamler – En opsamler er en kasse, der bliver monteret på græsslåmaskinen, dér hvor afklippet blæses ud. Her bliver afklippet samlet sammen, og herefter kan du nemt hælde det i haveaffaldscontaineren eller kompostbunken. Så slipper du for selv at skulle rive det sammen. Opsamlere kan ses til samtlige typer af græsslåmaskiner – også til en håndskubber
  • Selvkørende – Den selvkørende egenskab betyder, at græsslåmaskinen selv kan køre fremad. Det er en stor fordel – især ved de tunge benzindrevne græsslåmaskiner. Det gør arbejdet meget lettere, for så skal du bare styre.

Køb en græsslåmaskine med en eller flere funktioner fra Graesslaamaskiner.dk

Her på siden kan du finde plæneklippere med en eller flere af de nævnte egenskaber. Du kan vælge kun at se maskiner med de egenskaber, du ønsker ved at bruge menuen her til højre, eller du kan se det samlede udvalg. Bestil den udvalgte plæneklipper hos en af de førende forhandlere på nettet.

Viser alle 83 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps