Håndskubber

Håndskubber – det miljørigtige valg

Mange foretrækker stadig den helt klassiske håndskubber græsslåmaskine, når der skal slås græs. Hører du til den gruppe? Vi har samlet et bredt udvalg af håndskubbere herunder fra en række førende forhandlere af plæneklippere, så du nemt kan bevare overblikket. Du bestiller online direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvad er en håndskubber?

Som ordet siger, så dækker det over en græsslåmaskine, som du skubber frem ved håndkraft. Der er ingen motor på den type plæneklipper, så alt foregår med din muskelkraft. Det gør den til en meget energivenlig og bæredygtig maskine.

Den håndskubbede græsslåmaskine er bedst egnet til en plæne, der ikke er for stor, og som bliver slået ret hyppigt. Så er plænen nemlig nemmest at holde, og plæneklipperen nemmest at skubbe frem.

Hvilke fordele er der ved at bruge en håndskubber?

Der er flere fordele ved at anvende denne type græsslåmaskine. Først og fremmest så er den supermiljø- og energivenlig. Der udledes inden skadelige stoffer, og det er ren menneskelig muskelkraft, der driver den frem.

Og det bliver den næste store fordel – for du får god motion og effektiv træning, når du slår græs. Det er bestemt en værdifuld sidegevinst.

Desuden skal du ikke fylde brændstof på, som på en benzindreven, eller skifte batterier på den, som på den batteridrevne. Den er altid bare klar til brug. Den kan godt have brug for et par dråber olie og af til, og bladene kan have brug for en slibning. Ellers er der ingen vedligeholdelse af den.

Endelig så fylder den ikke alverden at have stående i skuret.

Køb din nye håndskubber fra Graesslaamaskiner.dk

Her på graesslaamaskiner.dk bliver du præsenteret for nogle velfungerende håndskubbere fra forskellige forhandlere. Det giver dig et godt overblik over udvalget, så det bliver nemmere at vælge.

De modeller af hånddrevne græsslåmaskiner, der er vist her, kan bestilles direkte ved den pågældende forhandler. Det gør det rigtig nemt for dig at bestille den.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps