Batteri græsslåmaskine (Akku)

Støjsvage græsslåmaskiner på batteri

Græsslåmaskiner med batteri fås i mange forskellige varianter. Her får du et stort udvalg af modeller fra forskellige online forhandlere. Det gør det supernemt for dig at få et overblik og at bestille den ønskede direkte.

Se udvalget her

Hvilke fordele er der ved en græsslåmaskine, der kører på batteri?

Der er flere fordele ved at have en græsslåmaskine, der kører på batteri. Det er blandt andet en dejlig støjsvag måde at slå græs på, når maskinen er batteridreven. Desuden vejer en batteridreven plæneklipper klart mindre end en, der kører på benzin. Det gør den lettere at håndtere. Desuden kræver en batteridreven plæneklipper ikke så meget vedligeholdelse.

Da den kører uden ledning, har du heller ingen gene af en ledning, som du konstant skal have styr på. Det er også med til at gøre arbejdsområdekapaciteten større, at den ikke er begrænset af en lednings længde. Styrkemæssigt vil en batteridreven græsslåmaskine typisk være stærkere, end en der kører på el, og svagere, end en der kører på benzin.

Ulempen ved en batteridreven plæneklipper kan være, at batteriet er nødt til at lade op, og i den periode kan du naturligvis ikke bruge maskinen. Den udfordring kan dog imødekommes ved, at du anskaffer dig to batterier, så du altid har et opladet batteri til rådighed.

Hvilken græsslåmaskine til batteri skal jeg vælge?

I det hele taget er der flere aspekter, der taler for, at det er en fordel at vælge en græsslåmaskine, der kører på batteri. Hvis du beslutter dig for at investere i sådan en, så findes der mange kvalitetsmodeller at vælge imellem.

Køb batteridrevne græsslåmaskiner fra Graesslaamaskiner.dk

Her på Graesslaamaskiner.dk har vi samlet et bredt udvalg af græsslåmaskiner med batteri fra en række af de førende forhandlere på nettet. Klik på Gå til shop-knappen for at læse mere om de enkelte modeller og for at bestille maskinen.

Viser alle 54 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!