Texas græsslåmaskine

Texas – den kraftfulde græsslåmaskine fra Odense

Er det en Texas græsslåmaskine, du er på udkig efter? Så tjek dette udvalg af maskiner, som vi har samlet fra forskellige online forhandlere. Her kan du vælge din nye græsslåmaskine – og du kan bestille den direkte her fra siden.

Se udvalget her

Texas – brandets historie

I 1950’erne drog danskeren, Andreas Petersen, en tur til Texas i USA. Her arbejdede han med landbrug og skovbrug. Han blev meget fascineret af de stærke motoriserede maskiner og vendte hjem til Danmark med store planer om at starte sin egen produktion herhjemme. Det var baggrunden for i 1960’erne at stifte virksomheden, som naturligvis kom til at hedde Texas.

I dag er det et anerkendt brand inden for motoriserede haveredskaber. Maskinernes farve er primært sort, med gule detaljer. Maskinerne er generelt kendte for at have nogle kraftfulde og effektive motorer. Det gælder naturligvis også for deres græsslåmaskiner.

Hvilke typer af græsslåmaskiner fører brandet?

De kraftfulde græsslåmaskiner fra det danske brand fås i forskellige typer. Du kan blandt andet finde følgende i deres store sortiment:

  • Benzindrevne maskiner
  • Elektriske plæneklippere
  • Batteridrevne maskiner
  • Forskellige havetraktorer

Det betyder, at der er ret mange modeller at vælge imellem. Du kan garanteret finde den helt rette model og type til netop din have.

Søger du også en robotplæneklipper eller måske en lille håndskubber, til nogle områder af haven, så kan du finde disse typer hos andre brands. Det kan være en fin løsning at have forskellige typer af græsslåmaskiner til at supplere hinanden.

Køb din nye Texas græsslåmaskine fra Graesslaamaskiner.dk

Det er blevet gjort nemmere for dig at få et overblik over brandets forskellige græsslåmaskiner, fordi de er samlet her. Det giver dig et godt overblik. Så slipper du for at besøge mange webshops for at finde den rigtige maskine.

Når du så har besluttet dig for en bestemt model, så er det nemt og hurtigt at bestille den direkte hos en vores samarbejdspartnere. Klik, og bestil. Så nemt er det.

Viser alle 33 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!