AL-KO græsslåmaskine

AL-KO har stor erfaring inden for græsslåmaskiner

Går du specifikt efter en plæneklipper fra mærket AL-KO, så tjek udvalget af mange forskellige modeller fra det mærke. Vi har samlet AL-KO plæneklippere fra diverse online forhandlere. Og med et samlet overblik, er det nemmere for dig at sammenligne priser og modeller. Bestil din favorit direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvor kommer AL-KO græsslåmaskinerne fra?

Det østrigske brand, som har fået sit navn efter grundlæggeren, Alois Kober, blev grundlagt i 1931. Firmaet har produceret græsslåmaskiner siden 1966, og det betyder, at de har rigtig mange års erfaring i at producere græsslåmaskiner. Og det er da også maskiner af en virkelig god kvalitet.

De laver plæneklippere i mange typer og modeller, og derfor vil du altid kunne finde en model, der er perfekt til netop din have. Der findes modeller til både små og store haver.

Hvilke typer af græsslåmaskiner laver brandet?

Det kendte østrigske brand producerer forskellige typer af græsslåmaskiner:

  • Eldrevne maskiner
  • Batteridrevne maskiner
  • Benzindrevne maskiner
  • Robotplæneklippere

Mærkets karakteristiske farver er rød, grå og sort for de eldrevne, de batteridrevne og robotterne. De benzindrevne maskiner er sorte og røde.

Nogle af modellerne fås med en eller flere af funktionerne: opsamler, bioklip og selvkørende egenskab. Se specifikationerne for den eller de plæneklippere, du har udset dig ved at klikke på produkterne. Her vil du kunne se, hvilke ekstra funktioner, de har, arbejdsområdekapacitet, klippebredde og -højde og meget mere.

Køb din AL-KO græsslåmaskine fra Graesslaamaskiner.dk

Slip for at besøge webshop efter webshop for at finde den rigtige AL-KO græsslåmaskine til din have. Vi har samlet et stort udvalg af plæneklippere fra netop dette mærke fra forskellige populære og pålidelige forhandlere på nettet. Så kan du nemt finde lige nøjagtig den, der passer til din have og købe den direkte hos forhandleren, som også leverer.

Viser alle 73 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!