EL græsslåmaskine

Vælg en græsslåmaskine til el

Her får du et godt og varieret udvalg af plæneklippere til el fra en række af landets populære og pålidelige online leverandører. Vælg din plæneklipper fra udvalget nederst på siden, og bestil den direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvordan fungerer en græsslåmaskine til el?

En elektrisk græsslåmaskine er udstyret med en lang ledning, som skal sættes i en almindelig stikkontakt. Den type plæneklipper er særligt velegnet til at slå græsset på en jævn plæne, som ikke er alt for stor.

Nogle modeller fungerer med en luftpude, når den er i gang. Det gør maskinen ekstra nem at håndtere. Nogle af modellerne har græsopsamling, og andre har ikke.

Hvilke fordele og ulemper er der ved en elektrisk plæneklipper?

Dels er motoren i denne type græsslåmaskine ikke så stærk, og dels så er der det dér med, at den lange ledning begrænser den bevægelses-radius, som du har til rådighed. Det betyder, at du er nødt til at have en forlængerledning, hvis plænen er større, end hvad ledningen i sig selv kan nå.

Bortset fra det, så kører sådan en maskine fint og jævnt, og så er den tilmed ret støjsvag – i hvert fald sammenlignet med en benzindrevet plæneklipper.

Denne type græsslåmaskiner vejer ikke så meget. Desuden er den nem at bruge, og den starter nemt og hurtigt. De fleste af de maskiner, der kører på el, fylder ikke så meget, og det gør den nemmere at opbevare.

Køb din nye græsslåmaskine til el på Graesslaamaskiner.dk

Når du har besluttet dig for at købe en elektrisk græsslåmaskine, skal du blot vælge, hvilken model det skal være. Her på siden bliver du præsenteret for stort udvalg, så du slipper for at besøge webshop efter webshop.

Når den er fundet, er det bare at bestille den hos den pågældende forhandler. Det kan du gøre nemt direkte her fra siden ved at klikke på Gå til shop-knappen.

Viser alle 37 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps