Gardena græsslåmaskine

Få en Gardena græsslåmaskine til en fornuftig pris

Ønsker du dig en Gardena græsslåmaskine, så tjek det gode og varierede udvalg her. Vi har samlet nogle forskellige modeller, som nogle af vores samarbejdspartnere forhandler online. Det gør det nemt for dig at finde og bestille din nye maskine.

Se udvalget her

Hvilke egenskaber har en græsslåmaskine fra Gardena?

Det tyske brand blev oprindeligt grundlagt i Tyskland i 1961. Siden 2007 har det hørt under det svenske brand Husqvarna. Der producerer diverse haveredskaber og -maskiner. Herunder de gode græsslåmaskiner med de karakteristiske farver turkis og sort.

De er ikke så tunge, og det er med til at gøre dem nemme at håndtere. Desuden fås græsslåmaskinerne med forskellige klippebredder. Det betyder blandt andet, at de smallere modeller er velegnede til mindre haver, hvor der er nogle smalle passager med græs, som skal slås. Og de større modeller er perfekte til den større have.

Hvilken slags græsslåmaskiner fører Gardena?

Som det fremgår af de viste modeller herunder, så kan du få eldrevne og batteridrevne græsslåmaskiner fra Gardena.

Derforuden fører de et meget stort udvalg af robotgræsslåmaskiner. Nogle af modellerne er udstyret med en græs-opsamler. Det er vældig praktisk, hvis du gerne vil have samlet det afklippede græs sammen. Den er aftagelig, så du afgør selv, om den skal være på.

Ønsker du en stærkere græsslåmaskine end de viste, så kan du eventuelt kigge på en af de mange benzindrevne modeller fra andre brands. Det gælder også, hvis det er en håndskubber eller en havetraktor, du er interesseret i.

Køb din nye Gardena græsslåmaskine fra Graesslaamaskiner.dk

Du kan få et godt overblik over de forskellige modeller inden for brandet, når du tjekker udvalget herunder. Det giver dig et vist overblik, og det gør det nemmere for dig at vælge den rette græsslåmaskine. Når du har fundet den, så er det bare at klikke på den og bestille den direkte herfra. Det er hurtigt og nemt.

Viser alle 48 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!