Worx græsslåmaskine

Worx er effektive græsslåmaskiner fra Kina

Er du på udkig efter en græsslåmaskine fra Worx, så er det nemt for dig at få et overblik over udvalget her. Vi har samlet diverse modeller, som forskellige online forhandlere har til salg. Du kan nemt bestille din nye maskine direkte her fra siden.

Se udvalget her

Hvad karakteriserer græsslåmaskiner fra Worx?

Brandet er en forholdsvis ny spiller på markedet for græsslåmaskiner. Virksomheden blev grundlagt i 1994 i Kina. De producerede motoriseret værktøj for blandt andet Black & Decker. I 2004 kom så deres egen serie af produkter, heriblandt græsslåmaskiner.

Deres haveredskaber er blandt andet anerkendt for en høj grad af brugervenlighed og for at lave nogle effektive maskiner til nogle ret fornuftige priser. Det gælder også, når det kommer til deres forskellige typer og modeller af græsslåmaskiner.

Hvilke typer af græsslåmaskiner har Worx?

En græsslåmaskine fra det kinesiske brand har en vis power, og flere af modellerne har nogle gode solide og terrængående hjul. Det betyder, at de står godt fast i underlaget. Mange af modellerne kommer med en aftagelig opsamler, som er en vældig praktisk funktion. I sortimentet af plæneklippere finder du batteridrevne maskiner og robotplæneklippere.

Flere af modellerne er selvkørende, hvilket især er en fordel, når græsslåmaskinen er tung, hvis jorden er tung at køre på, eller hvis du har en stor plæne, der skal slås.

Ønsker du en anden type af græsslåmaskine, som for eksempel en eldreven eller en benzindreven model, så kan du finde disse fra andre brands.

Køb en ny græsslåmaskine fra Worx fra Graesslaamaskiner.dk

Når du skal finde en ny plæneklipper, så er det en fordel for dig at have forskellige modeller samlet på ét sted. Det giver dig det bedste overblik, og det gør det nemmere for dig at vælge.

Her bliver du præsenteret for et stort udvalg af modeller fra Worx. Når du har valgt, hvilken af dem, du vil bestille, bestiller du det direkte herfra.

Viser alle 21 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps