MTD græsslåmaskine

Find en stabil græsslåmaskine fra MTD

Er det en lækker MTD græsslåmaskine, som du helst vil have? Så tjek det store udvalg af modeller fra brandet her. Vi har samlet nogle forskellige slags plæneklippere, som bliver forhandlet af vores samarbejdspartnere. Det er smart, og du kan nemt bestille direkte her fra siden.

Se udvalget her

Hvad kendetegner en græsslåmaskine fra MTD?

Det er et amerikansk brand, som har eksisteret siden 1932. I dag er virksomheden ejet af Black & Decker, men fungerer stadig som et selvstændigt brand. Oprindeligt producerede brandet cykler, senere kom chopperen til, og siden 1952 har de været kendt for at producere nogle virkelig gode græsslåmaskiner.

Deres sort/røde maskiner er af en meget høj kvalitet, og selvom de er både kraftfulde og driftssikre, så er prislaget ganske fornuftigt. Desuden producerer de et varieret sortiment af ekstraudstyr og reservedele.

Hvilke typer af græsslåmaskiner fra MTD kan du få?

MTD laver nogle forskellige typer af græsslåmaskiner, som alle sammen er af en god og solid kvalitet. Herunder bliver du præsenteret for en god håndfuld af forskellige slags. Det er blandt andet disse:

  • Eldrevne maskiner
  • Benzindrevne maskiner
  • Havetraktorer
  • SMART fingerklipper

Med så mange forskellige former for græsslåmaskiner er det garanteret muligt for dig at finde den helt rette til netop din have. Der er nogle, der passer til enhver have.

Savner du den miljøvenlige håndskubber eller den lille flittige robotplæneklipper i udvalget, så må du ty til andre brands for at finde denne type.

Køb din nye græsslåmaskine fra MTD fra Graesslaamaskiner.dk

Foretrækker du en græsslåmaskine fra det anerkendte amerikanske brand, så er det gjort supernemt for dig at tjekke et bredt udvalg. Herunder har vi samlet nogle typer og modeller, som vores samarbejdspartnere sælger og leverer.

Når du har fundet din nye græsslåmaskiner mellem dem, så er det nemt og hurtigt at få den bestilt. Det gør du ved at trykke på knappen Gå til shop. Så kommer du til bestillings- og betalingsmulighederne.

Viser alle 22 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!