Græsslåmaskine med bioklip

Gør det nemt for dig selv med en græsslåmaskine med bioklip

Er det en græsslåmaskine med bioklip, som du helst vil have, så er det nemt at finde den rette her. Vi har nemlig samlet forskellige modeller, som alle har den funktion. De er håndplukkede fra forskellige online forhandlere, og du kan bestille dem direkte her fra siden.

Se udvalget her

Hvad er bioklip?

Den særlige funktion er en speciel måde, som græsset bliver slået på. Det foregår sådan, at de enkelte græsstrå bliver klippet flere gange, og det medfører, at stråene bliver findelt, inden de rammer jorden. Det gør det meget nemmere for jorden at optage de næringsstoffer, der er i afklippet.

Det bliver således til en naturlig og miljøvenlig gødning for græsset, der derfor bliver sundere og gror bedre og mere jævnt. Det er bestemt sundere for græsplænen, når du kører med bioklip.

Funktionen bioklip kræver en vis styrke af græsslåmaskinen. Derfor vil du primært finde den egenskab på benzindrevne græsslåmaskiner eller på enkelte af de maskiner, der kører på batteri.

Hvilke fordele giver det dig?

At gøde græsplænen på den naturlige måde, mens den bliver slået, er supersmart og rigtig godt for plænen. Det kan du med fordel gøre på græsplæner i alle størrelser. Det er nemlig noget, som alle plæner vil have godt af.

Et par andre fordele er,

  • at afklippet ikke samler sig i klumper på græsplænen
  • at du ikke skal rive plænen efter, den er blevet slået
  • at der ikke trædes så meget græs med ind i huset

Køb en græsslåmaskine med bioklip fra Graesslaamaskiner.dk

Når du har tjekket udvalget og besluttet dig for en bestemt maskine med den særlige biologiske funktion, er det nemt at bestille den. Det kan du gøre hos den pågældende forhandler direkte herfra ved at klikke på Gå til shop-knappen.

Det er nemt og hurtigt. Maskinen bliver leveret, og så varer det ikke længe, inden din græsplæne kan blive forkælet med biogødning.

Viser alle 28 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!