Metabo græsslåmaskine

Metabo – den professionelle græsslåmaskine

Er det en professionel græsslåmaskine fra Metabo, som du er på udkig efter, så tjek udvalget herunder. Her har vi samlet forskellige modeller fra det anerkendte brand. Det gør det nemt for dig at finde den rette maskine. Og du kan bestille den direkte her fra siden.

Se udvalget her

Hvad er det særlige ved maskiner fra Metabo?

Den tyske virksomhed, Metabo, blev grundlagt tilbage i 1920. Navnet stammer fra en af deres første håndboremaskiner. En Metallbohrdreher. Senere producerede de forskelligt el-værktøj, og det er også det, de er meget anerkendte for at gøre i dag.

Med en lang historie og mange års erfaring i at producere og udvikle kvalitetsværktøj bag sig leverer brandet stadig maskiner af en professionel standard. Det gælder naturligvis også for deres græsslåmaskiner.

Hvilke græsslåmaskiner laver Metabo?

Her i udvalget findes der nogle virkelig stærke, driftssikre og solide batteridrevne maskiner. De er stærke nok til at kunne lave bioklip, hvilket er en stor fordel for græsplænen. Den bliver nemlig løbende gødet naturligt, imens du slår den.

Græsslåmaskinerne er forsynet med en praktisk opsamler, der kan opsamle græsafklippet, hvis du foretrækker det sådan. Den forholdsvis støjsvage batteridrevne model er særdeles velegnet til større græsplæner. Maskinernes karakteristiske farver er mørkegrøn og sort.

Foretrækker du en græsslåmaskine, der ikke kører på batteri, så kan du kigge på andre brands, der er leveringsdygtige i den eller de typer, du er interesseret i.

Køb din nye Professionelle Metabo græsslåmaskine fra Graesslaamaskiner.dk

Herunder er der samlet et godt udvalg af modeller fra det tyske brand. Det er en stor fordel for dig, at du på den måde nemt kan sammenligne de forskellige modeller.

Når du har besluttet dig for at investere i en af græsslåmaskinerne, så er det nemt og hurtigt at bestille den. Du kan klikke på knappen Gå til shop, og herefter kan du bestille den ønskede maskine direkte fra en af vores samarbejdspartnere.

Viser alle 8 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!