Klippo græsslåmaskine

Klippo græsslåmaskiner er gedigen svensk kvalitet

Her har vi samlet en række forskellige græsslåmaskiner fra det svenske brand Klippo. De viste modeller er samlet fra diverse online forhandlere, som vi samarbejder med. Det giver dig en stor fordel, at du får et overblik. Og du kan selvfølgelig bestille det valgte produkt direkte her fra siden.

Se udvalget her

Hvad er det særlige ved brandet Klippo?

Det svenske brand blev grundlagt i 1954 i Malmö. Virksomheden udvikler udelukkende græsslåmaskiner, som primært forhandles i Norden. Det drejer sig om en innovativ virksomhed, som blandt andet udviklede Europas første rotor-græsslåmaskine.

I 1963 lancerede de verdenssensationen ”den flyvende græsslåmaskine”, som vi i dag kender som Flymoen. I 1984 kom de så på markedet som de første med selvkørende maskiner og katalysator.

Det kendetegner græsslåmaskiner fra Klippo, at de er lækkert designet og fantastiske at køre med. De karakteristiske farver er rød og sort. Holdbarheden er i top, så du kan have din græsslåmaskine i mange år. Maskinerne er også meget populære til professionelt brug.

Da virksomheden udelukkende har koncentreret sig om at producere og udvikle græsslåmaskiner i høj kvalitet, så får du meget for pengene, når du vælger en af deres maskiner.

Hvilke græsslåmaskiner laver Klippo?

I virksomheden, der har specialiseret sig inden for græsslåmaskiner, findes der enhver slags. Det vil sige, at du har følgende typer af vælge imellem:

  • Håndskubbere
  • Eldrevne maskiner
  • Batteridrevne maskiner
  • Benzindrevne maskiner
  • Havetraktorer

Med andre ord så kan du finde lige nøjagtig den form for græsslåmaskine, som du helst vil have fra det anerkendte svenske brand.

Køb din nye Klippo græsslåmaskine fra Graesslaamaskiner.dk

Det giver dig et godt overblik over de mange modeller fra det svenske brand, når de er samlet på ét sted. Det vil gøre det nemmere for dig at vælge den rette.

Når du har fundet din nye græsslåmaskine, så er det bare at klikke på den og bestille den med det samme hos forhandleren. Det er virkelig nemt.

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps