Robotplæneklipper

Lad en robot klippe græsset for dig

Ønsker du dig – som så mange andre – også en robot til at slå din plæne, så tjek udvalget nederst på siden. Vi har håndplukket flere modeller fra forskellige online forhandlere, hvilket gør det nemt for dig at sammenligne udvalget og bestille den helt rette direkte.

Se udvalget her

Hvad kan en robotplæneklipper?

En robot til er en genial opfindelse. Den kan slå græs helt selv. Maskinen er udstyret med et genopladeligt batteri. Når det er ved at løbe tør for strøm, så kører plæneklipperen selv hen til den lille ladestation og bliver der, til batteriet er klar til brug igen.

Den lille selvkørende robot har et defineret område, den kan køre på. Så triller den selv rundt og slår græs efter et indbygget mønster.

Du kan selv indstille, hvornår, hvordan og hvor hyppigt den skal køre. Det er en supernem måde at holde din græsplæne på.

Hvor er det smart at have en robot til at klippe græsset?

Den lille flittige robotplæneklipper er særligt velegnet til plæner, der bliver slået hyppigt. Den egner sig bestemt ikke til at slå kraftigt og utrimmet græs. Det må du overlade til en græsslåmaskine, der kører på benzin.

Robotten kan godt passe både en lille og en større have. Bare klippehøjden bliver holdt nede. Drejer det sig om en virkelig stor plæne, så anbefales du at bruge en havetraktor.

En robotplæneklipper kan godt slå græs på nogle forholdsvis smalle steder i haven, hvis du lægger afgrænsningskablet der. Det tilrådes, at robotten og ladestationen har et lille hus, som den kan stå i, når den ikke er i brug.

Køb en robotplæneklipper hos Graesslaamaskiner.dk

Det er en stor fordel for dig, at du får nogle forskellige modeller at sammenligne, når du skal vælge den rette robot. Robotplæneklipperne her er udvalgt fra forskellige online forhandlere, og du kan bestille den valgte fra siden her ved at klikke på Gå til shop-knappen.

Viser alle 87 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!