Flymo græsslåmaskine

Vælg en luftpude-græsslåmaskine fra Flymo

Du kan købe din nye, elektriske græsslåmaskine her på siden. Her har vi samlet et godt udvalg af modeller fra det kendte, svenske mærke. De kan bestilles hos forskellige online forhandlere, som vi samarbejder med. Det betyder, at du kan bestille den direkte her fra siden.

Se udvalget her

Hvor kommer brandet Flymo fra?

Flymo er et svensk brand. Det er et brand, som hører under det anerkendte, svenske brand Husqvarna. Brandet blev skabt i forbindelse med, at firmaet lancerede de nye luftpude-græsslåmaskiner i 1964. Det er de fortsat med, og produktet er blevet videreudviklet siden.

Luftpude-plæneklippere er meget populære, og de er også rigtig nemme at håndtere. Det er en type maskine, som de fleste kan anvende.

Hvilke særlige egenskaber har en Flymo græsslåmaskine?

De særlige luftpude-græsslåmaskiner kører på el, og de er supernemme at manøvrere med. De kører ikke på hjul, og de er derfor ikke tunge at køre med. De er også ret støjsvage, hvilket er en fordel både for brugeren og for naboerne. Desuden er en el-græsslåmaskine også lugtfri.

Klippebredden på denne type græsslåmaskiner varierer, men den er ofte smallere end gennemsnittet. Den vil typisk ligge mellem 25 og 40 cm. Det gør maskinerne særligt velegnede til den lille græsplæne og til plæner, hvor der er nogle smalle områder, der skal slås. Men den er også perfekt til mellemstore eller store plæner.

Maskinen er nem at håndtere, og det er meget nemt at ændre retning med den. Det gør den til en let og meget fleksibel plæneklipper, som er nem at have med at gøre. Efter brug kan den slås sammen og bæres ind i skuret.

Køb din nye Flymo græsslåmaskine fra graseslaamaskiner.dk

Har du brug for et overblik over forskellige modeller af en Flymo græsslåmaskine? Det kan du få herunder.

Her har vi nemlig samlet et udvalg af modeller fra forskellige online forhandlere, som vi samarbejder med. Det gør det nemt for dig at bestille den ønskede maskine direkte hos forhandleren herfra.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps