Græsslåmaskine med opsamler

Vælg en græsslåmaskine med opsamler, og slip for at rive græs sammen

Er du på jagt efter en græsslåmaskine med opsamler, så har vi gjort meget nemt for dig at finde den rigtige. Vi har nemlig samlet nogle forskellige gode modeller fra diverse online forhandlere. Så du ikke behøver besøge flere webshops for at finde den rette. Bare bestil den fra siden her.

Se udvalget her

Hvad er en opsamler til en græsslåmaskine?

En græsopsamler er typisk en aftagelig del, hvilket gør det fleksibelt i forhold til, om du ønsker at have den på eller ej.

Dens funktion er at opsamle det græs, som græsslåmaskinen har klippet af og spyttet ud. Hvis du gerne vil have det afklippede græs samlet sammen, så skal du montere kassen eller en posen bagerst på maskinen. Så bliver afklippet samlet dér i stedet for komme ned på plænen.

Det er en fordel at sætte sådan en kasse på, hvis du gerne vil undgå, at det afklippede græs samler sig i klumper og rådner. Du slipper også for at rive græs sammen efter, det er blevet slået. Du kan bære det direkte over til din haveaffaldsbeholder eller kompostbunke. Derudover bliver der ikke slæbt så meget afklippet græs med ind i huset.

Hvilke typer af græsslåmaskiner har en opsamler?

Der er flere typer af plæneklippere, der har det ekstraudstyr, der gør det muligt af opsamle det afklippede græs. Det kan både være græsslåmaskiner, der kører på benzin, på el eller på batteri. Der er også enkelte håndskubbere, der kan sættes en græsopsamler på.

Der er således mange muligheder for at få en græsslåmaskine, der har mulighed for at samle det afklippede græs sammen.

Køb din nye græsslåmaskine med opsamler fra Graesslaamaskiner.dk

Få et godt overblik over, hvilke typer og modeller af græsslåmaskiner, der kan sættes en græsopsamler på herunder. Her får du et godt overblik over udvalget, og du kan bestille din nye maskine direkte hos forhandleren her fra siden.

Viser alle 39 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!