Selvkørende græsslåmaskine

Vælg en selvkørende græsslåmaskine, der gør arbejdet lettere

Er du på udkig efter en god selvkørende græsslåmaskine, så får du et godt overblik over de forskellige modeller her. Du kan sammenligne nogle egnede plæneklippere fra diverse online forhandlere her på siden. Vælg en fra udvalget, og køb direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvad er en selvkørende græsslåmaskine?

Nogle græsslåmaskiner er ret tunge at håndtere. Derfor er nogle modeller udstyret med en funktion, så de selv kan køre fremad. Det er en kæmpe lettelse, når du skal slå græs, fordi det ikke kræver en helt så stor kraftpræstation, når du bruger plæneklipperen. Så behøver du ikke skubbe, men skal blot styre.

På de fleste modeller, der har denne funktion, vil den slå til automatisk, når maskinen sætter i gang. Det kan være lidt tungt at få trukket maskinen baglæns, men forlæns så kører det bare.

Hvilke græsslåmaskiner er selvkørende?

Det er typisk de tungere typer af græsslåmaskiner, der automatisk fremadkørsel. Derfor er oftest på dem, der kører på benzin. Men der er også enkelte af de batteridrevne græsslåmaskiner, der er udstyret med denne funktion.

Funktionen er absolut en fordel, når du har en græsplæne af en vis størrelse, som du skal slå. For det skal du gerne have kræfter til at gøre ca. en gang om ugen i hele sæsonen.

Køb din nye selvkørende græsslåmaskine fra Graesslaamaskiner.dk

Her på Graesslaamaskiner.dk har vi samlet et stort udvalg plæneklippere med automatisk fremdrift fra en række pålidelige online forhandlere. Så slipper du for at skulle surfe rundt i en masse webshops for at sammenligne priser og finde den helt rigtige maskine til din plæne.

Når du har fundet den, klikker du bare på Gå til shop-knappen, så kommer du direkte til forhandlerens webshop, hvor du med få klik kan købe den. Herefter er det blot at vente på, at den bliver leveret.

Viser alle 40 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps