Stiga græsslåmaskine

Stort udvalg af Stiga græsslåmaskiner

Stiga fører stort set alle typer af græsslåmaskiner. Vi har samlet et godt og alsidigt udvalg her på siden. Det giver dig et godt overblik over typerne og modellerne. Du kan bestille din nye maskine direkte hos forhandleren herfra.

Se udvalget her

Fakta om Stiga

Stiga er et svensk brand, som blev grundlagt tilbage i 1934. De producerede oprindeligt bordtennisudstyr, men fra 1954 fik de også haveredskaber og -maskiner i deres sortiment. I dag har de stadig begge varetyper.

Det anerkendte svenske brand har et bredt udvalg af græsslåmaskiner, som alle sammen kommer i de karakteristiske gule og sorte farver. Desuden kan du være sikker på, at enhver af deres maskiner er af meget høj kvalitet.

Stigas produkter har ry for at være stærke, ergonomisk rigtige og have en høj grad af sikkerhed. Desuden er der gjort meget ud af designet. Særligt deres havetraktorer er kraftfulde, solide og nemme at manøvrere. Samtlige maskiner lever op til nogle meget strenge standardkrav.

Hvilke græsslåmaskiner fører Stiga?

I brandets store sortiment af græsslåmaskiner finder du stort set alle typer:

  • Elektriske plæneklippere
  • Batteridrevne maskiner
  • Benzindrevne maskiner
  • Robotgræsslåmaskiner
  • Små og store havetraktorer

Inden for hver kategori findes der diverse modeller. Her kan du garanteret finde lige netop den maskine, der passer til din have. Har du brug for en lille håndskubber, eventuelt som supplement til den motoriserede maskine, så finder du sådan en hos andre brands, for eksempel Gardena.

Køb din nye græsslåmaskine fra Stiga fra Graesslaamaskiner.dk

Det er en stor fordel for dig, at du her på siden bliver præsenteret for et godt og alsidigt udvalg af græsslåmaskiner. Det gør det nemt for dig at sammenligne de forskellige modeller, som vores samarbejdspartnere forhandler.

Når du har fundet den helt rette maskine, så er det nemt at klikke på knappen Gå til shop. Herfra kan du nemlig bestille din nye græsslåmaskine direkte.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!